WELKOM BIJ THE ABSORBER

The Absorber | Droogdoeken

Menu
media

De keuze van professionals!


Elke botenbezitter heeft er mee te maken. Nattigheid. Of de nattigheid nou wordt veroorzaakt door een vochtige nacht, een ruige tocht, regen of een wasbeurt: Voor het comfort en behoud van het materiaal wilt u de boot snel en zo goed mogelijk droog krijgen. Dit kan op verschillende manieren: Laten drogen door de zon en de wind, het gebruik van een (hand)doek of zeem, of de beste optie: Met een speciale droogdoek. 

 

Waarom een droogdoek?

Het laten drogen van uw boot door de zon en de wind is de eenvoudigste oplossing, maar tevens ook de langzaamste. Niet ideaal als u 's ochtends de krant wilt lezen in de kuip. Daarnaast blijven opgedroogde druppels zichtbaar op de glanzende lak. Het droogmaken van uw boot met een (hand)doek of zeem werkt al een stuk sneller. Het nadeel is echter dat deze snel verzadigd raken en vervolgens geen water meer opnemen.

 

Een speciale droogdoek is daarom de beste optie. De sponsachtige structuur van droogdoeken zorgt voor uitstekende droogcapaciteiten. Zo kunt u eenvoudig de gehele boot droogmaken.

 

Waarom The Absorber?
Er zijn verschillende fabrikanten die droogdoeken aanbieden. Toch kiezen de professionele bemanningen van superjachten en wedstrijdzeilboten vrijwel altijd voor The Absorber. De voornaamste reden is vanzelfsprekend de hoogwaardige kwaliteit. The Absorber wordt geproduceerd in Japan en hiervoor wordt uitsluitend het beste polyvinylalcohol gebruikt. De afwerking, duurzaamheid en kwaliteit zijn daardoor stukken beter dan de (namaak) alternatieven.

 

De werking van The Absorber is eenvoudig. Veeg The Absorber over de oppervlakken die u wilt drogen. Als The Absorber verzadigd is met water wringt u hem uit, om vervolgens het volgende deel te drogen. 

 

Extra tips

In de wintermaanden zijn de steigers in de haven en het dek van uw boot vaak vochtig. Gebruik     The Absorber als 'deurmat' om de vieze voetstappen op uw dek te voorkomen.

 

Staat er water onder de vlonders? The Absorber is ook prima te gebruiken als alternatief voor een spons. 

 

Bewaar The Absorber altijd licht vochtig in de meegeleverde koker. Zo is deze altijd klaar voor gebruik. Als The Absorber erg vies is kan deze gewassen worden in de wasmachine.

 

Waar te koop?

Van sloep tot superjacht en van optimist tot J-Class. The Absorber | Droogdoek past perfect bij de standaarduitrusting van elke boot! Bestel online of ga naar één van onze dealers!

  • Sep 05, 2017
  • Comments: 0

Comments: 0

Geen comments

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd*

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten!

Contact Info

  • EMAIL info@the-absorber.nl
The Absorber
The Absorber is de beste multifunctionele droogdoek op de markt en is het ideale accessoire voor zowel aan boord van uw boot, thuis als op reis.

Actie: Gratis verzending | Snelle levering | Niet goed, geld terug