WELKOM BIJ THE ABSORBER

The Absorber | Droogdoeken

Menu
media

Zeilen Magazine: Bijzonder doekje


In de april uitgave van het magazine Zeilen staat een mooi artikel over The Absorber. 

 

The Absorber is de beste multifunctionele droogdoek op de markt. Ideaal voor het drogen van de boot na een vochtige nacht, regenbui, wasbeurt of als 'deurmat' bij een vieze steiger. 

 

Niets voor niets is The Absorber wereldwijd al jaren een begrip onder professionele bemanningen van (super)jachten. Ook in Nederland wint het product in razend tempo aan populariteit.

 

Leuk weetje: Bij het succesvolle wedstrijdjacht afgebeeld op de cover van Zeilen Magazine, Coin Coin (Sydney 43), behoort The Absorber tot de standaarduitrusting!

 

Bestel online of ga naar één van onze dealers!


THE ABSORBER
BIJZONDER DOEKJE

Er lijkt een kleine hype te zijn rond een droogdoek met bijzondere eigenschappen. Hij ziet eruit als een zeem, werkt als een spons en is zacht als een handdoek. Het is de Absorber, de ideale droogdoek voor aan boord. De PVA-structuur (polyvinylalcohol) kan vijftig procent meer water opnemen dan een zeem. Het spul is sterk maar voelt zacht aan. Bovendien kan de Absorber nat worden opgeborgen in z'n hoes. Niet om de bilge mee leeg te hozen maar zeer praktisch om voor het ontbijt de ochtenddauw van de kuipbanken te vegen.
Prijs: 24,95 euro - www.the-absorber.nl

 

Bron: Zeilen Magazine

Coverfoto Zeilen: Klaas Wiersma

  • Sep 05, 2017
  • Comments: 0

Comments: 0

Geen comments

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd*

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten!

Contact Info

  • EMAIL info@the-absorber.nl
The Absorber
The Absorber is de beste multifunctionele droogdoek op de markt en is het ideale accessoire voor zowel aan boord van uw boot, thuis als op reis.

Actie: Gratis verzending | Snelle levering | Niet goed, geld terug