WELKOM BIJ THE ABSORBER

The Absorber | Droogdoeken

Menu
media
08 Nov

Waterkampioen | Minitest - The Absorber

In de Waterkampioen uitgave van November 2017 wordt in de rubriek Minitest uitgebreid aandacht besteed aan The Absorber. Conclusie van de redactie: De Absorber is een goede multi-inzetbare zeem met prima absorbeer-eigenschappen die aan boord goed te gebruiken is.

Lees meer
media
05 Sep

VAREN Magazine: Geprobeerd en getest!

VAREN Magazine onderwerpt in de uitgave juli/augustus 2017 The Absorber aan een uitgebreide testsessie op de boot, maar ook in en rond het huis. Conclusie van de redactie: 'The Absorber is zijn prijs van € 24,95 absoluut waard.'

Lees meer
media
05 Sep

Zeilen Magazine: Bijzonder doekje

In de april uitgave van het magazine Zeilen staat een mooi artikel over The Absorber. 

Lees meer
media
05 Sep

The Absorber in Zilt Magazine!

In het februari-nummer van het online zeilblad Zilt Magazine staat een leuk artikel over The Absorber. Lees het februari-nummer hier.

Lees meer
media
05 Sep

De keuze van professionals!

Elke botenbezitter heeft er mee te maken. Nattigheid. Of de nattigheid nou wordt veroorzaakt door een vochtige nacht, een ruige tocht, regen of een wasbeurt: Voor het comfort en behoud van het materiaal wilt u de boot snel en zo goed mogelijk droog krijgen. Dit kan op verschillende manieren: Laten drogen door de zon en de wind, het gebruik van een (hand)doek of zeem, of de beste optie: Met een speciale droogdoek.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten!

Contact Info

  • EMAIL info@the-absorber.nl
The Absorber
The Absorber is de beste multifunctionele droogdoek op de markt en is het ideale accessoire voor zowel aan boord van uw boot, thuis als op reis.

Gratis verzending vanaf €50,- | Snelle levering | Niet goed, geld terug