Algemene voorwaarden


Bestellen
Bestel eenvoudig uw gewenste producten via onze webshop. Direct na uw bestelling ontvangt u per email een bevestiging. Mocht het voorkomen dat het door u gewenste product niet meer op voorraad is dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Het kan voorkomen dat de kleur of verpakking licht afwijkt van de getoonde afbeeldingen.


Betaalmogelijkheden
U kunt bij ons veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, Mister Cash/Bancontact of Overboeking. U kiest in het bestelproces eenvoudig de betaalmethode die uw voorkeur heeft. 

Bezorging

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling zo snel mogelijk verzonden. Wij streven ernaar alle orders binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Bestellingen worden verzonden met DHL of PostNL.


Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf €50,- betaalt u in Nederland en België geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de €50,- bedragen de verzendkosten slechts € 4,95.


Algemene gegevens

Sailworxs - The Absorber NL

Banninklaan 10

4301 NN Zierikzee
E: info@the-absorber.nl

W: www.the-absorber.nl

T: +31 6 43 24 52 66

KvK: 64490750
BTW: NL002245445B48

IBAN: NL69 RABO 0307 2022 75


Retour
Mocht u een aankoop willen retourneren dan is dit mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Vermeld hierbij uw wensen en/of bankrekeningnummer. De bezorgkosten zijn voor eigen rekening. Het artikel dient ongebruikt en goed verpakt in de originele verpakking opgestuurd te worden naar:

Sailworxs
Banninklaan 10
4301 NN Zierikzee

Over ons
The Absorber NL is een onderdeel van Sailworxs.
 Een jong bedrijf gericht op verschillende facetten in de watersportbranche. The Absorber NL levert droogdoeken aan zowel winkels als particulieren. Deze doeken worden geproduceerd in Japan en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.


Privacy
De door u aan ons verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

 

Dealer Informatie

Wilt u één van onze producten opnemen in uw assortiment? Of heeft u interesse in grote afname? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.