Product Informatie

The Absorber

Niet voor niets wordt The Absorber al jaren gebruikt in de wereld van superjachten en professionele auto detailing. Alleen het beste materiaal is goed genoeg. The Absorber is een droogdoek van hoogwaardige kwaliteit en kent vele toepassingen. The Absorber is gemaakt van PVA (Polyvinylalcohol) en is resistent tegen de meeste chemicaliën, oliën vetten en is wasmachinebestendig. De sponsachtige structuur zorgt voor uitstekende droogcapaciteiten. ls The Absorber vol is gezogen met water wringt u hem eenvoudig uit, om vervolgens het volgende deel van uw auto, boot, badkamer of wat u ook wilt drogen, streeploos droog te maken.

Eigenschappen
- Absorbeert water 20 maal sneller dan een normale zeem
- Absorbeert 50% meer water dan een leren zeem
- Gemaakt van zacht materiaal
- Maakt geen krassen en laat de wax intact
- Laat geen strepen achter
- Bestand tegen de meeste chemicaliën
- Bestand tegen vet en olie
- Te gebruiken waar u een handdoek, zeem of spons voor zou gebruiken
- Gaat jaren mee
- Wasmachine bestendig
- De keuze van professionals

Specificaties
- Afmetingen: 70cm x 44cm
- Materiaal: Polyvinylalcohol
- Leverbaar in 6 verschillende kleuren
- Handige opbergkoker

Tips
- Spoel voor het eerste gebruik The Absorber uit met warm water of was hem in de wasmachine.
- Wring The Absorber na gebruik uit en bewaar (mits schoon) The Absorber vochtig in de meegeleverde opbergkoker. Zo is The Absorber altijd   klaar voor gebruik.
- Heeft u voorkeur voor het laten drogen van The Absorber, dan moet u er rekening mee houden dat The Absorber opgedroogd aanvoelt als karton. Dit heeft echter geen consequenties voor de eigenschappen van het product. Maak voor gebruik The Absorber nat met water om het materiaal weer soepel te krijgen.
- The Absorber is wasmachinebestendig. De fabrikant adviseert om The Absorber regelmatig te wassen om de geweldige eigenschappen te behouden. Droog The Absorber niet in de droger.